Zondag 20 oktober 2019

Offroad Veghel: de 6e editie komt eraan!

Op zondag 20 oktober is het zover: de zesde editie van Offroad Veghel. Na vijf succesvolle edities, die innoverend zijn geweest voor de offroad-ritten in Nederland, heeft de organisatie intensief samengewerkt met Gemeente Meierijstad, het Waterschap AA en Maas en de landeigenaren om de zesde editie ook tot een succes te maken. De rit zal zich kenmerken door, onder andere, de lengte van de route.

Uitdagende route

De organisatie is druk bezig om de laatste hand te leggen aan de route voor de rit. Deze zal bestaan uit veel zand en gaat zeker een glimlach op de gezichten van de deelnemers bezorgen. Ongeveer 90 procent van de route bestaat uit een onverharde ondergrond. Onderweg zullen er diverse rustpunten zijn.

Met dank aan de gemeente, het waterschap en de landeigenaren gaat het lukken om opnieuw een uitdagende route te presenteren. Binnenkort zal de route worden gepresenteerd op onze website. De start zal wederom bij Van de Beeten in Erp zijn.

Uitsluitend voorinschrijving, vanaf 25 september

Net als voorgaande jaren is het enkel mogelijk om deel te nemen aan Offroad Veghel door vooraf in te schrijven. Op 25 september gaat de inschrijving open voor de zesde editie.

Nieuwe website

Na vijf jaar was het ook tijd voor een nieuwe website. Met dank aan onze partner Rosegaar.nl, die ook de registratie en de scanners ter plekke verzorgen, hebben wij een nieuwe website die weer helemaal bij de tijd is en waar we een aantal jaar mee vooruit kunnen.

Offroad Veghel: de 6e editie komt eraan!


Gemeente Meierijstad
MON
FN Integraal Milieuadvies