Zondag 23 oktober 2022

OFFROAD VEGHEL 2021 = VOL!

Op zondag 24 oktober is het zover: de 7 e editie van Offroad Veghel. Na zes succesvolle edities, die innoverend zijn geweest voor de offroad-ritten in Nederland, heeft de organisatie intensief samengewerkt met Gemeente Meierijstad, het Waterschap AA en Maas en de landeigenaren om de zevende editie ook tot een succes te maken. De rit zal zich kenmerken door, onder andere, de lengte van de route.


Uitdagende route

De organisatie is druk bezig om de laatste hand te leggen aan de route voor de rit. Deze zal bestaan uit veel zand en gaat zeker een glimlach op de gezichten van de deelnemers bezorgen. Ongeveer 90 procent van de route bestaat uit een onverharde ondergrond. Onderweg zullen er diverse rustpunten zijn.

Met dank aan de gemeente, het waterschap en de landeigenaren gaat het lukken om opnieuw een uitdagende route te presenteren. Binnenkort zal de route worden gepresenteerd op onze website. De start zal wederom bij Van de Beeten in Erp zijn.


Alleen motoren.

Aan Offroad Veghel kan alleen deelgenomen worden met een offroad motor met kenteken, dus geen Quads met of zonder kenteken en crossmotoren.


Uitsluitend voorinschrijving, vanaf 5 Oktober.

Net als voorgaande jaren is het enkel mogelijk om deel te nemen aan Offroad Veghel door vooraf in te schrijven. Op 5 oktober gaat de inschrijving open voor de 7e editie.


Bekijk de website

Op onze website kunt u alle informatie vinden over Offroad Veghel en tevens kunt u daar de inschrijving vinden. Met dank aan onze partner Rosegaar.nl, die ook de registratie en de scanners ter plekke verzorgen, hebben wij een wij een contactloos systeem dat zeker na de Covid-19 regels onmisbaar is en waar we een aantal jaar mee vooruit kunnen.

OFFROAD VEGHEL 2021 = VOL!


Gemeente Meierijstad
MON
FN Integraal Milieuadvies