HomeNieuwsDankzij vele inspanningen toch een mooie vijfde jubileum editie Offroad Veghel 2018

Dankzij vele inspanningen toch een mooie vijfde jubileum editie Offroad Veghel 2018

De warmste, droogste zomer en herfst ooit en dan met motoren over net geoogst bouwland rijden. Vele dachten dat kan nooit!! Maar Offroad Veghel ging ervoor, gesteund door onze trouwe Loonwerkers en sponsoren. Vanaf donderdag zijn we gaan sproeien op het spoor van de route tot zondagmorgen 09.00 uur voor de start.

Wij vonden dat we dat verplicht waren tegenover onze vaste jaarlijkse deelnemers en het is ons gelukt!! We hebben geen enkel stuk uit de route hoeven te halen en de ongevallen zijn gelukkig zeer beperkt gebleven.

Vele blijde gezichten na afloop op ons horecaterrein, ieder met zijn eigen verhaal “eindelijk weer eens lekker gassen” en dat ook nog onder een stralend zonnetje na 3 jaar van mist en regen.

Het door ons en Rosegaar.nl ontwikkeld, digitaal inschrijf (iDeal) en Scan & Go start systeem werkte perfect en super snel en is mede verantwoordelijk dat de rit doorging, we hadden de helft van het max. aantal deelnemers 7 dagen voor de rit al binnen en besloten toen om te gaan sproeien, wat zeer hoge kosten met zich mee bracht, maar het resultaat was er naar. Ruim 900 tevreden deelnemers en daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Deelnemers bedankt voor jullie goede gedrag op de openbare wegen en nog een mooi (stofvrij??) offroad naseizoen

Foto’s en film op Oypo.nl (Kramer,Cole, Jansen, en Jos Kodak)

Nogmaals een ieder bedankt namens Offroad Veghel

   

Ga naar boven