HomeNieuwsOffroad Veghel gaat sproeien om het parcours zo stofvrij mogelijk te maken

Offroad Veghel gaat sproeien om het parcours zo stofvrij mogelijk te maken

Aanstaande zondag staat de vijfde editie van Offroad Veghel voor de deur.

Door de uitzonderlijke zomerse weersomstandigheden is er nog steeds veel te weinig regen gevallen en is het erg stoffig op de landbouwpercelen. Maar het zou Offroad Veghel niet zijn om er alles aan te doen om dit aan te pakken.

Wij zijn een slagvaardige organisatie, kijk naar onze startlocatie en het digitaal inschrijf Scan & Go start systeem wat uniek is op motorsportgebied in Nederland.

Ook gaan we nu het stofprobleem aanpakken, dit zijn wij verplicht tegenover onze trouwe jaarlijkse deelnemers. Onze club bestaat uit veel ondernemers uit Meierijstad en die hebben ook wel eens tegenslag.

We gaan kosten noch moeite sparen om vanaf vrijdagmiddag met 8 sproeiwagens van bedrijven uit Meierijstad om het parcours zo stofvrij mogelijk te maken. Onze trouwe sponsors maken dit mogelijk.

Wij hopen dan ook op jullie vertrouwen dat dit ons gaat lukken en dat we er weer met zijn allen een mooie editie van kunnen maken.

Tot ziens aanstaande zondag 21 oktober bij Offroad Veghel!

Inschrijven kan nu nog!!

ZONDAG NIET MEER en blijft mogelijk tot zaterdag 12.00 uur.

Er zijn nog 250 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Heb je je al ingeschreven, maar nog geen bevestiging ontvangen? Vanmiddag worden deze nogmaals verstuurd. Het kan zijn dat deze in de SPAM-box terecht is gekomen.

   

Ga naar boven