HomeNieuwsDe inschrijving is geopend!!

De inschrijving is geopend!!

Vijfde jubileum editie offroad Veghel op zondag 21 oktober 2018

Omdat het de vijfde editie is gaan we dit jaar de route andersom rijden. Ook zijn er weer de twee puin/zand bedrijven, een groot braakliggend industrieterrein en vele kleine crossbaantjes op maisvelden in de route opgenomen.

De motorkeuring en onze digitale inschrijving (uniek in Nederland) zorgt voor een supersnelle en veilige afhandeling van je start en zijn vanaf 07.30 uur in bedrijf. Hier staat ook de koffie en thee klaar, verzorgt door catering H. van Heijst die ook halfweg een cateringspunt heeft ingericht waar je kunt genieten van een puntzak frites of snacks en waarbij het drankje ook niet ontbreekt.

Let op vertrek met een volle tank, de route is ruim 60 km lang en er is maar 1 tankstation, ongeveer halverwege route (TOTAL industrieterrein Veghel bij BAS trucks).

Start/finish is weer bij Firma van de Beeten, aan de Erpseweg 9 5463PG Veghel

Vanzelfsprekend mag je deze prachtige route meerdere keren rijden, als je daartoe in staat bent. Bij de kanaalbrug kun je eventueel kiezen uit een hele of halve routeronde, dit is aangegeven met een bord. Het vertrouwen in onze organisatie bij de gemeente, grondeigenaren en aan- en omwonenden willen we ook zeker dit jaar niet schaden. Help ons met positief gedrag, ook na het evenement.

We gaan vanwege vergunning absoluut niet meer dan maximaal 990 deelnemers toelaten. Het aantal vrije plaatsen is zichtbaar op de site en door ons mobiel scansysteem gaan we steekproefsgewijs controleren op zwartrijders.

Om dit te realiseren gaan we:

Alleen met voorinschrijving via internet en betaling via iDEAL werken.
Voor België MisterCash en Duitsland Sofort

De gemeente heeft besloten dat er geen Quads mogen deelnemen, in verband met de veiligheid.

De rit in Veghel wordt georganiseerd onder de MON-vlag. Ben je in het bezit van een MON-start-, trainings- of offroad bewijs, dan ben je vrijgesteld van een MON dagverzekering.

SCHRIJF JE NU IN!

   

Ga naar boven